sobota 20. února 2010

vzpomínky na Maturitní ples :)

Maturitní den,
Měsíc zpátky sem měla maturák (12. ledna), byl to jeden z nejkrásnějších dnů :) Už od prváku sme ze třídou plánovali jaký to bude a ve čtvrťáku sme se taky dost hádali, třeba takový vybírání šerp... žádná sranda :D každá chtěla aby jí šerpa ladila z šatama (máme ve třídě jednoho kluka a tomu to bylo jedno :D)

Týden před maturákem jsem se začla stresovat... Chtěla sem mít všechno do detajlu dokonalý (ostatně jako všechno v mojem životě) a postupně se mi začaly moje plány hroutit... a já sem byla víc a víc vystresovana :D začalo to botama co mi měly přijít z Prahy (bílý, krajkový kozačky za 2 litry) nakonec sem si koupila 3 dny před maturákem boty z daichmana za 500, který mě ve velký den pořádně potrápily (rozvedu později) a taky mi nevyšla kosmetika, plánovala sem si jak si zajdu na vyčištění pleti, vytráhání a obarvení obočí a řas... to mi taky nevyšlo, z toho sem byla skoro nepříčetná :D Před maturák sme s Tomem čelně nabourali do stromu a zrušili sme auto, naštěstí sme dopadli v pohodě a já sem měla akorát modřiny na kolenou (do krátkých šatů nic moc)

Už den před maturák se mi chtělo zvracet :D Bála sem se jak dopadne půlnočko, nástup a jestli se tam nebudou lidi nudit... Maminka mi udělala manikůru :)

MATURITNÍ DEN... vstávala sem okolo 7 ráno, v 8 sem byla v nemocnici na exkurzi (bylo nás tam 10 z 28 žáků) táhla sem sebou všechny potřebný věci na maturák v cestovce ( líčení, boty, věci na půlnočko...), tam sem byla do 11, pak sem si běžela vyzvednou šaty z půjčovny a v rychlým občerstvení sem si dala sekanou v housce (jediný jídlo za celej den) s kamarádnou sme šly vyzvednou její šaty a pak nás odvezl tomovo taťka ke kadeřnici, ta mě a kamarádku krásně učesala, holka šikovná a krásně načesaný sme se přepravily MHD na určené místo maturáku, lidi na nás koukali jak na magorky :D zima jako kráva...v 15:30 sme dorazily, začala sem se malovat, zkončila sem asi za 45 min a pak ještě malovala 2 holky, daší stresy z nalepování řas, strašně sem se bála aby se to povedlo a vypadala to přirozeně... to dopadlo ok :) v 17:00 nástup, předtim sem se převlekla a vzala sem si boty, jenže za chvily sem my roztáhly a začaly se mi brutálně vyzouvat, cpala sem tam toaleťák a volala mamce aby mi přinesla vatu a izolepu, že si je vycpu :D Byla sem úplně nepříčetná :D Se slzama na krajíčku sem obvolávala kámošky, jestli nemaj bílý boty na pučení, žádná neměla...

v 19 začali chodit lidi a pro mě začalo narkucování a poslouchání komlimentů :) furt sem si musela dávat pozor na to jak chodim, aby se mi boty nevyzuly... v 20.00 nástup :) to bylo krááásný :)když sem šla po červeným koberci na písničku I am a bitch od morissette, jenom sem se soustředila na boty :D pak sem došla k učitelce a říďovi a měla sem slzy v očích, jen sem se držela abych se nerozbrečela dojetím :D taky to je na fotkách vidět, učitelce sem podávala ruku jako leklou rybu :D pár fotek s růží, šerpo a skleničkou... jedemééé... sbírání peněz... tancování s rodiči... nejdřív s tatínkem, pak s tomovo taťkou :)... obíhání kámošů, focení a dražba nemravných dortů (prca, penis :D a zadek se zapíchlo injekcí :D), za ty sme dostaly necelých 6000 a najednou bylo půlnočko :D totální inprovizace... Pááák disco :) na after sem nešla, byla sem totálka unavená a musela bych sebou nést šaty... jo a nohy mi nakonec otekly, takže se mi boty kolik nevyzouvaly :)

Uteklo to tááák rychle :( ale vzpomínky a fotky zůstanou :)

Tady jich pár je...










11 komentářů:

  1. Hezkýý..:-)šaty i botičky super..nejsem moc na všechny ty plesový přehnanosti,ale tvůj outfit mi přijde ve všem akorát+ten účes..áááchh

    OdpovědětVymazat
  2. strašně ti to slušelo..jseš uplně suprově načesaná a nalíčená!
    To s těma botama to muselo bejt trápení..To já zase měla půjčený od kámošky a neuměla jsem na nich chodit :-D. Takže při nástupu jsem furt koukala na zem..což vypadá opravdu strašně :-D.
    My tedy měli maturák 9. ledna.. a fakt supr..ty nervy před tim dnem jak tu popisuješ ..moc dobře znám :-D. Pěkně jsem panikařila, měla jsem nervy z nástupu, ošerpování a půlnočka :D..že něco pokazim :D. A taky že jo.!.na tom dvd jsem uplně nemožná :-D.! Co dělám na tom šerpování taky moc pěkný..jsem zmatená a tvářím se jak retard :-D. Ostuda na entou :D!

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle co se ti stalo všechno bych nepřežila!:D Obdivuju tě!
    S botama sem zažila něco podobnýho na prvním plese letos-vyskakovala mi z nich noha a to mi enbyly velky ani malý...
    Všude ti to moc sluší, jsi kočka v těhlech vlasech! Vážně sexy:-*

    OdpovědětVymazat
  4. Víš co nechápu? Že proč skoro každý to nazývá maturiťák nebo maturák. Přece jenom u nás se tomu říká stužkovák - pasuješ se na maturanta. Potom máš maturitní den, kdy maturuješ a až pak je maturitní večírek, jako oslava maturity. Až na to, že to je sice slovíčkaření, tak mě to děsně rozčiluje.

    Ale alespoň jsi vypadala úchvatně, takže už tak moc naštvaná nejsem :D

    OdpovědětVymazat
  5. Na těch fotkách vypadáš skvěle!

    Napřed jsem si říkala "Jé, ta je mi nějak povědomá..", ale už mi došlo, kdo jseš :D Jsem ráda, že jsi zpět ;)

    OdpovědětVymazat
  6. bola si N-A-D-H-E-R-N-A!!!tie saty ma naozaj ocarili hlavne strihom a vlasy!!no kocka rozhodne najvacsia z dievcat

    OdpovědětVymazat
  7. Ty šaty jsou překrásný! A účes taky! A vůbec, všechny ty fotky vypadají skvěle, bylas za hvězdu :)
    Btw jsem ráda, že jsem konečně narazila na tvůj nový blog, tvůj icecream.blog.cz jsem četla ráda :)

    OdpovědětVymazat
  8. Teda, tak tady jsi vážně krásná :) Úžasný účes i šaty, moc chválím!

    OdpovědětVymazat
  9. Tyo .. odkud mas tk nadherne saty .. chtela bych podobne ale vubec nikde nic nemužu najit :(

    OdpovědětVymazat
  10. VVoRmX

    sluší Ti to <3

    OdpovědětVymazat