pátek 12. března 2010

Neverever

Nechci odsuzovat ani posuzovat...

Tady je seznam věcí které se mi nelíbí... je to pouze můj subjektivní pocit a NENÍ TO NÁVOD na to co se nesmí nosit, každý ať si nosí co chce a je mu to pohodlné, hlavně jestli z něj vyzařuje pozitivní energie a je sám se sebou spokojený :)

Mluvím z vlastní zkušenosti, často slýchávám, že kalhoty s nízkým rozkrokem jsou asexuální, chlapům se vůbec nelíbí a kdo je nosí vypadá jak kdyby měl plíny atd. :D Jenže mě jsou prostě pohodlné a nepotřebuju vypadat neustále jako sexy kočka narvaná do slimek (i když je miluju občas si člověk musí odpočinout)

NeverEver

PRŮHLEDNÁ SILIKONOVÁ RAMÍNKA:
Ne a ne a ne, když si vybírám top bez ramínek tak vždy kontroluju jestli do něho budu moct jít i "bez" to znamená... dostatečná krycí schopnout látky a aby pevně držel vše jak má... Silikonová ramínka NEJSOU neviditělná :D a mají velký sklon k praskání, často si také všímám vykujujícího místa, kde jsou ramínka připevněná k podprsence...

SILONKY(nedejbože ponožky) DO SANDÁLKŮ NEBO BOT S OTEVŘENOU ŠPIČKOU:
Pokud se nejedná o promyšlenou modní variaci, tak je to pro mě nepřípustné... Raději bych umrzla ( stejně ty se silonkama jen říkají že jim je tepleji :D ). Vídám to hodně na maturákách, holka je hezky oblečená, ale má silonky se sandálkama... prsty v tom vypadají strašně :/

LYŽAŘSKÁ BUNDA DO MĚSTA:
Tohle s oblibou nosí spousta mých spolužaček. Já bych si to vzala jedině na hory, ale chápu že to nosí holky kterým je moda ukradená a jenom nechcou aby jim byla zima :) existuje mnoho lepších variant... Jo a taky je zajímavý pohled na ženy (převážně středního věku), co si k ní vemou kabelku (různé druhy) a typické, černé boty s mini podpatečkem.

FAKE:
Nepotřebuje komentář :D

ČÍM VÍC TÍM LÍP:
Taky vidím docela často... Holky ověšené zlatem (bižu) plus kožešina a boty do špičky, čím víc lesku, tím líp :/


ZE SVĚTA MODY

Tady je výčet věcí, které opravdu nemusím, přestože jsou velice TRENDY (inspirace z elle)

LEDVINKY:
existuje takové množství krásných kabelek a psaníček, tak se určitě nikdy neuchýlím k ledvince. I když má ledvinka určitě jedno plus... volné ruce...

KŠILT:
Leda na výlet na kole, jinak sáhnu raději po kloboučku...

VYCPÁVKY V RAMENOU:
Když to vidím, vzpomenu si na takové ty vycpané bílé (poloprůhledné) halenky co nosily dřív učitelky (některé to nosí furt) tam kde se vyžadoval společenský oděv :D
ALE líbí se mi zvýrazněná ramena (různé aplikace na ramenou)

KOMBINOVÁNÍ VÍCE VZORŮ:
Já sem pro 2 vzory na outfitu a dost... více vzorů na mě působí přeplácaně...

KVĚTINOVANÝ LEGÍNY:
nelíbí...Není to můj styl... ale chápu, že se to někomu může líbit :)


Už mě toho víc nenapadá, ale určitě to není všechno :)
Jestli máte něco z toho v oblibě, tak si to neberte osobně :)

15 komentářů:

  1. Taky nesnáším silikonový ramínka, to je fakt vrchol pro mě! Ostatně já ani nemám ráda, když např. z červenýho tílka vykukuje bílý ramínko apod. Myslím,že koupit si jednu podprsenku s variabilníma ramínkama fakt není problém,ne?! :) S těma lyžařskeja bundama taky souhlasím, ještě zvlášt v kombinaci s kozačkama, to je fakt něco. Zbytek mi zas tolik nevadí.
    A k těm módním trendům-ledvinka a kšiltovka mě teda taky nenadchly, ale MILUJU vycpávky do ramen, květované legíny a kombinování více vzorů!

    OdpovědětVymazat
  2. Hm a pak si fňukejte, že nikdo nerespektuje vaše oblíkáni :´( a všichni na vás koukají jako na blbce :´(, když ty sama reješ to ostatních.

    OdpovědětVymazat
  3. Anonym: Prosim? můžeš mi přesně napsat, jak do někoho reju? Jasně sem napsala že to je subjektivní pocit a at si každej nosí co chce, jenom že já bych si to na sebe nevzala.

    OdpovědětVymazat
  4. zajímaví článek, krásně oznamuješ svůj názor, tak aby se to nikoho nedotklo!:))....já s většinou věcí plně souhlasím, třeba kozačky a lyžařská bunda...nudná městská klasika...:)....ale nebudu posuzovat podle vzhledu že.
    PookeBoop

    OdpovědětVymazat
  5. souhlasím s tebou..ovšem nee ve všem...
    třebas mě se vycpavky v ramenou libi..miluji kolekci od balmain,ve ktere je jich habaděj..
    libi se mi kvetovane leginy..ovsem jen na nekom... a ledvinky taky neodsuzuju..trebas ty co byli v elle se mi moc libili..

    na druhou stranu se mi z elle nelibili cyklisticky sortky..brr:D

    OdpovědětVymazat
  6. kvietkave leginy su krasne!!ja na tom ulietavam vo velkom:)
    silikonove ramienka som nikdy nenosila,je to strasne ako sa to zaryje do pokozky!
    silonky do sandalok mozu byt,ale len take specialne bez toho predku,vies take hladke...

    OdpovědětVymazat
  7. Se silikonovými ramínkami problém nemám. Když vidím na plese hezky oblečenou holku, která má,ale v botách s otevřenou špičkou silonky tak mě to příjde strašný. Raději umrznou než si vzít silonky do otevřených bot. Nemám ráda lyžařské bundy ve městě. Tento rok jsem ji ve městě mělajen jednou a to protože bylo asi -20 stupˇmů a to bych v kabátku nevydržela. Kabelky jsou, ale k takovým bundám strašné. Fake věci jsou strašné.
    Ledvinky se mi nikdy nelíbili. Kšiltovky nosím jen na dovolené proti sluníčku, popřípadě na bazéně.Vycpávky nemám ráda a kombinace více než 2 vzorů jsou strašné. Připměla jsi mi tím, že sem tento týden potkala ve škole holku s košilí se čtverečkama, trikem s dlouhým rukávem, které měla pod košílí a bylo pruhované a k tomu šátek s kolečkama. Děs
    Květinové legíny nemám taky moc v oblibě.

    OdpovědětVymazat
  8. Souhlasím s tebou ve všem, a myslím že to je jen tvůj názor - do nikoho tím rozhodně nerýpeš. Nejvíc nesnáším když někdo vlatní fake a zuby nehty se snaží tvrdit, že to není fake - Koupit si fake neni nic špatného, ale proč lhát okolí? Tímto postojem mě zklamala Nat z blogu fashionaffair, několikrát se vyfotila s fake kabelkou LV a když jí v kometářích upozornili, že její kabelka má špatný počet lístečků na kytičce LV - má pět, ale májí být čtyři (což je jasný znak faku) tak to ignorovala, a řekla že je to prostě originál. Přitom je bohužel jasně, že není.Smutné. Tvůj postoj se mi líbí i tvůj blog :) :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  10. Nesouhlasím ve všem, ale zčásti ano. Nikdy si asi nevezmu ledvinku...to je fakt! =D

    OdpovědětVymazat
  11. taky nesohlasím se vším ale co mě dosti vadí jsou různé cedulky nebo cenovky nalepené zespod na botách s podpatkem...:D

    OdpovědětVymazat
  12. S těmi ramínky naprosto souhlasím! Je to jen pozůstatek starší generace. Můj názor :).
    Jinak květované věci celkově, vůbec nemusím. Všechno cos vypsala je více méně retro. Já na to odvahu nemám ...takže se mi to ani nelíbí. A s těmi vzory. Já jsem ještě pro méně. Nejlíp jeden vzor a zbytek doladit, jako černá, šedá, bílá.

    OdpovědětVymazat
  13. Souhlasím víceméně úplně se vším

    Silikonové ramínka nenosím, to jdu raději bez podprsenky

    A i pod ten zbytek bych se mohla podepsat!

    OdpovědětVymazat
  14. S bodem "Čím víc tím líp" naprosto souhlasím. Absolutně nensáším přeplácané outfity všemožnými doplňky!!!:( Silikonová ramínka jsou hrozná-lepí se, praskají, lesknou se,... ale "bez" jít já prostě nemůžu:( Lyžarskou bundu ve městě jsem si zvykla už neřešit-v našem městě to nosí každý a zřejmě jim připadá skvělé ukázat, že je to Horse feathers či co.
    Pro ledvinky také nejsem, stejně tak pro laclové kalhoty(sukně však ano!.))

    OdpovědětVymazat
  15. Silikónové ramienka, ladvinky, čím viac tým lepšie, .... úplný súhlas. Vydarený čalánok, mám rozpísané niečo podobné, páči sa mi. :)

    OdpovědětVymazat